Stickningsbonanza

Vi är ju alla vana vid att Linda, Cindy och Victoria gör det. Stickar i tid och otid alltså. Men nu börjar plötsligt det klia i stickorna på andra också. Amanda har stickat ihop flera tröjor i höst, och den senaste visar hon upp på bloggen. Carola avslöjar på insta att hon vill lära sig sticka och Michaela har redan stickat årets första stickade sockor

Är att måla med vintage paint nu officiellt utdött? Och stickningen det nya svarta? Bloggkoll längtar tills korsstygn blir inne, det är typ det enda handarbetsmässiga jag klarar av. 

13.01.2017 kl. 07:49

Offline-mode

Det har varit ganska tyst inläggsmässigt på denna blogg de senaste dagarna och det har sin grund i att jag är en statistikjunkie av högsta rang. Och de senaste dagarna har Google analytics visat att en enda person klickar sig in hit varje dag. Det kändes inte så kul att bara blogga för en enda person liksom... Men eftersom det trots den enda besökaren droppat in kommentarer från flera olika personer och Ratata har gått ut med att det är något skumt med Google analytics-koden så tänker jag bombadera er med flera inlägg idag istället. Innan jag kände till att det var ett problem med Google analytics så trodde jag nästan att ni alla har hoppat på Michaelas linje där offline är det nya luxury. På ett sätt har hon väl rätt, det är inte vettigt att ägna all sin tid uppkopplad och tillgänglig, men samtidigt är det smidigt att ha en smarttelefon att pilla på när man står i långa köer som rör sig i snigelfart framåt.

11.01.2016 kl. 13:20

Om mig

Bloggkoll har koll på vad som händer i den finlandssvenska bloggankdammen. Funderingar och reflektioner kring allt möjligt bloggrelaterat dyker upp dagligen.

Studerar exakt alla modebloggare till estenom? Finns det verkligen inga män som bloggar? Varför har affiliate-länkarna fullkomligt exploderat? 

Lämna en kommentar eller mejla mig på bloggkoll@hotmail.com

På Facebook finns jag här

Senaste kommentarer

27.04, 22:15Hej då av Lite skrik
06.04, 12:41Hej då av Karolina
03.04, 10:49Hej då av linnea p.
03.04, 08:43Hej då av Daniela
03.04, 00:14Hej då av Sandra

Januari 2017

Stickningsbonanza

Januari 2016

Offline-mode