Teologi är vägen till bra bloggande

17.04.2016 kl. 12:59

För någon månad sedan hade jag tänkt skriva ett inlägg om estenomernas framfart i "Mode och design"-kategorin på Bloggtoppen. Huvudpoängen var att visa på hur många som faktiskt modebloggar och samtidigt studerar (eller studerat) ämnet. Men jag kunde inte placera den solklara ettan Malenami. Jag visste att hon bott i Åbo ett tag men hur jag än tänkte efter och bloggsökte kom jag på hennes studieämne. Men nu i helgen fick jag äntligen svar på min fråga. Teologi har hon studerat! Kanske inte det första ämnet jag gissade på, men Bloggkoll kan konstatera att det ämnet verkar leverera superbloggare på alla nivåer. Både Malenami som levererar modeinlägg och många bilder och en av mina personliga favoriter Lite skrik som ju levererar massa klokheter även om det är i lite långsammare takt numera (och som ska på missionspraktik i Taiwan!).

Teologi alltså, studera det så blir du en bra bloggare!

Kommentarer (2)
Haha, vilken rolig upptäckt! När jag tänker närmare på det så inser jag ju att det faktiskt måste vara så: de där oändliga timmarna av lära sig döda språk, de där religionsfilosofiska diskussionerna, de där behändiga flaggorna jag klistrade i min bibel: allt handlade om att bli en bra bloggare! Here I am.
Lite skrik18.04.16 kl. 11:05
Synd att ansökningstiden till Åbo Akademi redan har gått ut för i år! Men nästa år kommer säkert teologi få massor med ansökningar av ivriga bloggare redo att flagga i bibeln och lära sig hebreiska.
18.04.16 12:27
Haha! Och då vill jag också konstatera att jag själv har haft en hand i teologi. :D
Men det märks säkert inte.
Lille John19.04.16 kl. 16:59
Alltså ni bloggare med teologirötter, ni är ju överallt!
20.04.16 20:54