Mens

04.10.2016 kl. 08:24

Det är visst inte bara Lihaton Lokakuu och allmänt höstpepp i finlandssvenska SoMe-världen, det är en hel del mens också. Ellen bloggade om sin nästbästa menshistoria och länkade helt galet mycket till x3m som har mensvecka (nästan så att man skulle kunna tro att det var spons på gång...).Jag har ingen bra (eller dålig) mensstory, alla mina är väl som de flesta andras. De innehåller mycket blod, att det är irriterande att blöda igenom klädlager och det stressiga i att vänta på försenad mens.

Nåja, tillbaka till mensivret i oktober. Det superbra initiativet Menskligt har startat en menslista, och den känns ungefär hundra gånger vettigare än x3ms försök att lyfta mens genom att också prata om att nästan skita på sig och ta upp diskussionen kring ordvalet fitta i en och samma krönika. (Tips från Bloggkoll-coachen som även vikarierar som krönike-coach: ett ämne per krönika!)

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:

Om mig

Bloggkoll har koll på vad som händer i den finlandssvenska bloggankdammen. Funderingar och reflektioner kring allt möjligt bloggrelaterat dyker upp dagligen.

Studerar exakt alla modebloggare till estenom? Finns det verkligen inga män som bloggar? Varför har affiliate-länkarna fullkomligt exploderat? 

Lämna en kommentar eller mejla mig på bloggkoll@hotmail.com

På Facebook finns jag här