Årets UMK

29.01.2017 kl. 13:23

Feedbacken kring årets UMK har inte varit nådig. Åtminstone inte i mitt some-flöde. T.ex. Cindy har berättat vad hon tyckte om gårdagens program. (Det inlägget fungerar för övrigt som en perfekt sammanfattning om man inte orkade titta igår.) Jag tyckte speciellt illa om green room-inslagen. Det är inte rolig tv när en svensk artist drar ner en av programledarna och tvingar henne att sitta i hans knä. Det är sliskigt och äckligt och dessutom inte något man vill att barn ska lära sig (genom att ha med Marcus & Martinus så blev UMK automatiskt ett barnprogram). Om man återgår till musiken så listade Catten för några dagar sedan sina favoriter, och tänk, en av dem vann ju!

Och vad Bloggkoll tyckte om vinnaren? Det kändes som om Norma John försökte vara en finsk version av Adele. Och det funkade sådär, och det kommer definitivt inte fungera i Europa. 

Vad tyckte ni? Och visst var det pinsamt när tv-kamerorna zoomade ut när Norma John sjöng vinnarlåten och typ hälften av platserna var tomma? Kanske alla Marcus & Martinus-fans hade blivit tvungna att gå hem efter halva programmet för att det var läggdags...

Om mig

Bloggkoll har koll på vad som händer i den finlandssvenska bloggankdammen. Funderingar och reflektioner kring allt möjligt bloggrelaterat dyker upp dagligen.

Studerar exakt alla modebloggare till estenom? Finns det verkligen inga män som bloggar? Varför har affiliate-länkarna fullkomligt exploderat? 

Lämna en kommentar eller mejla mig på bloggkoll@hotmail.com

På Facebook finns jag här