Utan sociala medier

30.01.2017 kl. 08:56

Elin Ingrid bloggar om sin dag utan sociala medier och hon har några reflektioner kring det. Jag vet inte hur många gånger jag den senaste tiden har tänkt på att minska min skärmtid (speciellt det där oändliga scrollandet genom Facebook och instabilder, men också det planlösa hoppandet mellan en blogg till en annan tills man plötsligt läser Sveriges äldsta blogg). 

Jag överväger att börja lägga undan min telefon på eftermiddagarna och bara kolla den en gång under kvällen. (Är alltså lite inspirerad av Elaines mobilparkering.) Men varje kväll hittills har jag hittat på undanflykter och tänkt att jag börjar imorgon... Så får se hur det går imorgon!

Kommentarer (1)
jag fick mycket skit i skolan nångång för att lämna telefonen hemma för att så mycket planering sker på socmed, tyckte det var lite störande att andra människor i princip bestämde att jag måste ha tfn med mig överallt men.. hur som helst, man kan ju ha en policy att man t.ex. inte använder den genast på morgonen när man vaknar och aldrig medan man äter. Då är det ju redan en förändring :)
Grön i Åbo30.01.17 kl. 17:02
Tack för tipsen! Ikväll (eller imorgon...) ska jag testa ;)
01.02.17 08:31

Om mig

Bloggkoll har koll på vad som händer i den finlandssvenska bloggankdammen. Funderingar och reflektioner kring allt möjligt bloggrelaterat dyker upp dagligen.

Studerar exakt alla modebloggare till estenom? Finns det verkligen inga män som bloggar? Varför har affiliate-länkarna fullkomligt exploderat? 

Lämna en kommentar eller mejla mig på bloggkoll@hotmail.com

På Facebook finns jag här