Att byta namn när man äntligen får de bästa träffarna på Google

01.02.2017 kl. 09:36

Malin skriver om sina funderingar på eventuellt efternamnsbyte och hur det skulle påverka nu när hon redan har byggt upp ett varumärke med sitt nuvarande efternamn. Typiskt exempel på hur bloggare kan göra är ju Blondinbella som trots att hon har tagit makens efternamn och har numera ett dubbelefternamn fortfarande använder sig av enbart sitt ursprungliga efternamn i domäner, hudvårdsprodukter osv. 

Nu är ju jag en nobody med tråkiga Google-träffar och inget varumärke, så jag tycker mest att det skulle vara skönt att byta efternamn och på ett sätt då helt försvinna från Google. Alla Google-träffar på dåliga skidresultat från lågstadiet och rester av angstiga tonårsbloggar skulle ju automatiskt sluta kopplas ihop med mig.

Om mig

Bloggkoll har koll på vad som händer i den finlandssvenska bloggankdammen. Funderingar och reflektioner kring allt möjligt bloggrelaterat dyker upp dagligen.

Studerar exakt alla modebloggare till estenom? Finns det verkligen inga män som bloggar? Varför har affiliate-länkarna fullkomligt exploderat? 

Lämna en kommentar eller mejla mig på bloggkoll@hotmail.com

På Facebook finns jag här