Sömn

02.02.2017 kl. 10:54

Det här handlar ju inte så mycket om sociala medier, men jag läste en artikel inne hos Yle, som handlar om att vi finländare sover en timme mindre jämfört med 2012. Givetvis påstås en av orsakerna att vara mobiltelefonerna och det där skrollandet på kvällarna (alltså i förlängningen är det sociala medier som förstör våra sömn. Så lite handlar det om sociala medier i alla fall).

Jag bara gapar: vem sover bara 6 timmar och 55 minuter per natt? Eller, det gjorde jag också ibland förr i tiden, men efter min utbrändhet så måste jag ha minst 9 timmar. Jag lovar att jag inte skulle klara av att producera ett enda sammanhängande blogginlägg med 6 timmar och 55 minuters sömn. Det är ju knappt så att jag klarar av att skriva sammanhängande efter nattens nio timmar haha. 

Kommentarer (2)
Jag kan inte sova mer än 7 timmar per natt. Det är nog lite olika från person till person
Fordító05.02.17 kl. 16:10
Så är det ju! Alla är vi olika och tur det :)
10.02.17 10:25
7 timmar är ju en bra natt. Själv går jag just nu - och har gjort det senaste halvåret kanske? - på fyra timmars nattsömn. Finns helt enkelt inte tid till mer än så. Man vänjer sig (eller dräller rätt in i väggen, med huvudet före. Brukar säga att jag åtminstone har terapeuten klar den dagen det händer, och sedan skratta lite rått, varje gång någon undrar hur jag egentligen fixar det).
Julie08.02.17 kl. 23:45
Jag läste för några dagar sedan ditt blogginlägg om hur din vardag ser ut och jag blev alldeles matt. Hoppas du får lite fler sömntimmar snart!
10.02.17 10:26

Om mig

Bloggkoll har koll på vad som händer i den finlandssvenska bloggankdammen. Funderingar och reflektioner kring allt möjligt bloggrelaterat dyker upp dagligen.

Studerar exakt alla modebloggare till estenom? Finns det verkligen inga män som bloggar? Varför har affiliate-länkarna fullkomligt exploderat? 

Lämna en kommentar eller mejla mig på bloggkoll@hotmail.com

På Facebook finns jag här