Marängtårtshus

04.02.2017 kl. 07:05

Ingen missade väl att Sandra Beijer var till Helsingfors och höll en föreläsning i onsdags? Det finns ju typ ingen mörkhårig finlandssvensk bloggerska med pannlugg som inte var på plats och tog en selfie med Sandra. Sen tycker jag alltid att det är superintressant att höra vad folk tycker om Finland. (Folk = såna som inte är finländare. Det känns mycket coolare om turister berömmer något i Finland än när finska medborgare börjar dela med sig om sina åsikter om landet.) Som att Sandra skriver att husen i Helsingfors ser ut som marängtårtor. Coolt. Skulle någon finländare ha dragit den parallellen skulle jag ha himlat med ögonen.

Kommentarer (1)
Sandra var så gullig som sa i slutet av sitt anförande att man kan ta selfies med henne. Hon fattar väl att det är vad folk vill ta, fast det känns pinsamt att be om en gemensam selfie.
Fager Dam06.02.17 kl. 18:10
Sandra känns ju som drottningen av selfies! Åtminstone efter bilden av henne och SKAM-William som fanns på bloggen för någon vecka sedan :)
10.02.17 10:24

Om mig

Bloggkoll har koll på vad som händer i den finlandssvenska bloggankdammen. Funderingar och reflektioner kring allt möjligt bloggrelaterat dyker upp dagligen.

Studerar exakt alla modebloggare till estenom? Finns det verkligen inga män som bloggar? Varför har affiliate-länkarna fullkomligt exploderat? 

Lämna en kommentar eller mejla mig på bloggkoll@hotmail.com

På Facebook finns jag här