HBLs bloggar hackade

06.02.2017 kl. 08:16

När jag gjorde mitt vanliga morgonsvep bland bloggarna så insåg jag att flera av HBLs bloggar har blivit "hackade" Hackade i åtminstone den mån att flera avslumrande bloggar plötsligt fått nya inlägg med suspekt innehåll (som bland annat innehåller orden "hacked by").

  1. Vilken tur att någon åtminstone vill uppdatera HBL-bloggarna! Låt vara att det är en hackare eller ett vanligt inlägg men det händer ju något i alla fall!
  2. Alla bloggar som nyligen uppdateras hamnar högre upp på startsidan. Kul för Lyran, Parkvakten och alla andra som attackerats att de får lite synlighet och slipper hänga längst ner på listan där de varit ett tag eftersom ingen längre uppdaterar bloggarna. 
  3. Varför väljer man att "attackera" HBLs bloggar? Läsekretsen är väl i många fall så liten att ingen någonsin kommer att märka vad som har hänt. 

Nu väntar jag med stor iver på att någon ska försöka hacka min blogg. 

Kommentarer (1)
Hörde idag att andra bloggare från Sverige med eget webbhotell men som bloggar under wordpress också blivit hackade. Troligtvis samma dåliga fenomen då :(
Daniela06.02.17 kl. 20:21
Antagligen!
10.02.17 10:24

Om mig

Bloggkoll har koll på vad som händer i den finlandssvenska bloggankdammen. Funderingar och reflektioner kring allt möjligt bloggrelaterat dyker upp dagligen.

Studerar exakt alla modebloggare till estenom? Finns det verkligen inga män som bloggar? Varför har affiliate-länkarna fullkomligt exploderat? 

Lämna en kommentar eller mejla mig på bloggkoll@hotmail.com

På Facebook finns jag här