Presenter vid köp

15.02.2017 kl. 14:12

Lotta och hennes familj har både sålt och köpt hus inom loppet av några timmar. Det som jag tyckte var mest intressant var att de fått presenter från banken och mäklaren. Finsk design, kaffe och saker från Balmuir. Jag har aldrig sysslat med husköp, så jag visste inte ens att man får presenter. Plötsligt vill jag också köpa och sälja en massa saker via banker och mäklare så att jag också kan få en present eller flera... 

Kommentarer (2)
I Sverige är det ganska vanligt att få en flaska champagne. Min sambo som tidigare ägt en lägenhet i Lund blev jätteförvånad när vi nu senast köpte ett hem och inte fick något annat än massa papper. När han kom ut på gatan så frågade han förvånat "men var är champagnen?" Å andra sidan får man även Iittala-glas när man ger blod i Sverige. I finlan fick jag en brosch. Oh well, antar att man inte ger blod av den anledningen anyway. Hej!
Lineriet15.02.17 kl. 20:54
Alltså! Jag tror jag genast flyttar till Sverige! Där ska jag bara sälja bostäder och donera blod.
16.02.17 11:11
Jag fick en konstig miniatyrversion av Aaltovasen när jag köpte min lägenhet. Går typ att ha några snäckor i den. I serien saker man bara borde ge bort och inte spara i åratal...
Fager Dam16.02.17 kl. 19:48
Aalto-saker kan man ju inte ge bort! Tänk om det visar sig vara en sällsynt upplaga och mer värd än en specialmuminmugg ;)
20.02.17 06:43

Om mig

Bloggkoll har koll på vad som händer i den finlandssvenska bloggankdammen. Funderingar och reflektioner kring allt möjligt bloggrelaterat dyker upp dagligen.

Studerar exakt alla modebloggare till estenom? Finns det verkligen inga män som bloggar? Varför har affiliate-länkarna fullkomligt exploderat? 

Lämna en kommentar eller mejla mig på bloggkoll@hotmail.com

På Facebook finns jag här