Viktig påminnelse

16.02.2017 kl. 16:23

Det har gått så länge sedan jag var abiturient att jag helt hade glömt vad det var för dage idag. Men gissa om jag blev påmind när det plötsligt dök upp ett lastbilsflak med skrikande tonåringar som kastade godis... 

På tal om abi-dagen har Karolina skrivit ett inlägg om sin dag för några år sedan och påminner oss alla om att hålla hårt i glasen (och förståss hålla koll på innehållet samtidigt som man håller i) när man är ute bland folk. 

Om mig

Bloggkoll har koll på vad som händer i den finlandssvenska bloggankdammen. Funderingar och reflektioner kring allt möjligt bloggrelaterat dyker upp dagligen.

Studerar exakt alla modebloggare till estenom? Finns det verkligen inga män som bloggar? Varför har affiliate-länkarna fullkomligt exploderat? 

Lämna en kommentar eller mejla mig på bloggkoll@hotmail.com

På Facebook finns jag här