Kuvertöppnande

16.02.2017 kl. 18:27

Ellen skrev ett hyllat blogginlägg om sin ekonomi igår. Och ni vet ju vad jag tycker om pengar. T.ex. har jag ju tidigare bloggat om min månadsekonomi, och flera läsare berättade hur deras vardagsekonomi ser ut. 

För egen del så har jag börjat öppna kuverten så fort de kommer. Det är lite som ett plåster, det är obehagligt när man gör det. Men mycket bättre att tackla det genast än att ständigt gå runt och tänka på att man borde öppna. Sen brukar jag också betala räkningarna så fort de har kommit. Att alltid hittills haft tillräckligt med pengar på kontot (peppar peppar) är ett privilegium, och jag är tacksam över att jag har det så.

Om mig

Bloggkoll har koll på vad som händer i den finlandssvenska bloggankdammen. Funderingar och reflektioner kring allt möjligt bloggrelaterat dyker upp dagligen.

Studerar exakt alla modebloggare till estenom? Finns det verkligen inga män som bloggar? Varför har affiliate-länkarna fullkomligt exploderat? 

Lämna en kommentar eller mejla mig på bloggkoll@hotmail.com

På Facebook finns jag här