Om jag hade en miljon...

24.02.2017 kl. 09:58

Caroline dagdrömmer om vad hon skulle göra om hon fick en miljon euro. Och en del av hennes svar känns lite otippade, som att ha en egen traktor och traktorchaufför som alltid skottar vägarna åt henne. 

Jag skulle vara den tråkigaste miljonvinnaren ever och bara göra alla de förutsägbara sakerna: köpa ett stort hus, resa mycket, investera i en lägenhet eller två och köpa kläder som är alldeles för dyra för att ha på sig när man leker med barn dagarna i ända. 

Om mig

Bloggkoll har koll på vad som händer i den finlandssvenska bloggankdammen. Funderingar och reflektioner kring allt möjligt bloggrelaterat dyker upp dagligen.

Studerar exakt alla modebloggare till estenom? Finns det verkligen inga män som bloggar? Varför har affiliate-länkarna fullkomligt exploderat? 

Lämna en kommentar eller mejla mig på bloggkoll@hotmail.com

På Facebook finns jag här