Obesvarade kommentarer

25.02.2017 kl. 22:51

Grön i Åbo-Julia har skrivit ett välkommentaret inlägg om när bloggare inte besvarar alla kommentarer. Och de flesta verkar vara av den åsikten att de slutar läsa bloggar som inte besvarar ens kommentarer. Jag är lite kluven, är det en mindre blogg och jag kommenterar något så vill jag gärna ha svar, men om det är en större blogg så förstår jag ju att hen inte har tid att besvara varja liten "Fin!"-kommentar. Och det är ju egentligen helt knasigt tyckt av mig? Varför ska de mindre bloggarna behöva lägga ner tid att besvara varje liten (strunt)kommentar när de större bloggarna slipper? 

Däremot tycker jag (oavsett storlek på bloggen) att det är viktigt att man besvarar kommentarer som innehåller en fråga eller fundering. Och att man är snäll i kommentarsfältet! Att svara aggressivt och argt mot läsare är ju typ det sämsta man kan göra som bloggare. Då är det bättre att vara tyst och istället ses som nonchalant eller överlägsen. 

Kommentarer (1)
Jag tycker då igen att har man 1000+ läsare och en del av dem, ska vi säga 100 pers. kommenterar varje dag, ja DÅ kan man inte förvänta sig att bloggaren ska hinna/orka svara på annat än några/slumpmässigt valda kommentarer. Har man då igen en mindre blogg men färre läsare/färre som kommenterar så då har man ju tid(?) och faktiskt kanske möjligt att orka läsa/svara på de 10-20 st kommentarerna man får. Typ.
E.27.02.17 kl. 16:54
Om du läser lite noggrannare så ser du att jag håller med dig. Men sen så är det är ju framför allt "storbloggarna" som arbetar med bloggen och får lön genom den, och då borde de ju ha mer tid att svara på kommentarer. Bloggare med få läsare har ju ofta ett helt annat heltidsjobb som antagligen tar tid och energi.
28.02.17 08:25

Om mig

Bloggkoll har koll på vad som händer i den finlandssvenska bloggankdammen. Funderingar och reflektioner kring allt möjligt bloggrelaterat dyker upp dagligen.

Studerar exakt alla modebloggare till estenom? Finns det verkligen inga män som bloggar? Varför har affiliate-länkarna fullkomligt exploderat? 

Lämna en kommentar eller mejla mig på bloggkoll@hotmail.com

På Facebook finns jag här