Bloggare för SFP

28.02.2017 kl. 07:26

Jenna avslöjade redan i december att hon ska ställa upp i kommunalvalet i Esbo, och nu börjar fler bloggare avslöja sina politiska karriärsplaner. Både ZiiO och Sebastian ska ställa upp i kommunalvalet i Jakobstad. Visst verkar det som om SFP har spanat in bloggtoppen.fi när de har raggat nya kandidater?

Bloggkoll är såklart bitter över att jag inte har fått ett enda mejl från SFP där de bönar och ber om att jag ska bli kommunalpolitiker. 

Kommentarer (1)
:D inte är jag bättre jag heller
Daniela01.03.17 kl. 21:04
Så det kan gå!
02.03.17 23:58

Om mig

Bloggkoll har koll på vad som händer i den finlandssvenska bloggankdammen. Funderingar och reflektioner kring allt möjligt bloggrelaterat dyker upp dagligen.

Studerar exakt alla modebloggare till estenom? Finns det verkligen inga män som bloggar? Varför har affiliate-länkarna fullkomligt exploderat? 

Lämna en kommentar eller mejla mig på bloggkoll@hotmail.com

På Facebook finns jag här