Hej då

02.04.2017 kl. 20:59

Jag har inte glömt er och jag är inte gravid*, jag blev bara så trött på alla bloggare i början av förra månaden när alla skulle delta i sockerdiskussionen. Zzzzz. Och så gick det plötsligt en månad medan bloggen stod tom. Så då passar det ju perfekt att säga hej då nu. Det har varit himla roligt att blogga och himla roligt att fått ha så smarta och bra läsare. 

Så fort någon erbjuder mig en fet (eller liten) månadslön för att blogga om bloggar kommer jag givetvis tillbaka. Tills dess ska ni ha det bra, och om ni bloggar ska ni reklammarkera korrekt och skippa sockerdiskussionerna.  

* den typiska anledningen till att bloggare plötsligt försvinner ur bloggvärlden.

Kommentarer (7)
Neeej buhuu :(
Grön i Åbo02.04.17 kl. 21:26
Men NEJ. Gå INTE!! :/
Mima02.04.17 kl. 22:51
Nej va tråkigt! :(
Sandra03.04.17 kl. 00:14
Synd, tyckt om att läsa din blogg. Kommer sakna dig och din blogg!
Daniela03.04.17 kl. 08:43
Äsch så tråkigt, men förstår helt. En av orsakerna till att jag gillade den här bloggen var att jag tyckte att det var så lyxigt med nån (du) som höll koll på så mycket mer av vad som händer i bloggvärlden än vad jag själv gör -- jag kunde liksom surfa in hit och få grejer prydligt serverade, dessutom på ett genomtänkt och välskrivet sätt. Det känns som att du var mer i servicebranschen, liksom, definitivt inte en personlig bloggare i alla fall (trots att du ofta var personlig ändå med dina åsikter om bloggosfären). Fattar att det lätt börjar kännas mer som jobb än hobby då det är så. Helt klart värd lön!
linnea p.03.04.17 kl. 10:49
Men neeeeeeeeeeeeeeeeeeej. Skärp dej!!!!!!! (tänker att lite tough love kan provocera dig tillbaka...) snälla?
Karolina06.04.17 kl. 12:41
Buhuu! Det har varit en sån lyx att få läsa den här ypperliga översiktsbloggen, för att inte tala om kickarna jag fått de gånger du nämnt min blogg. Tack för den här tiden!
Lite skrik27.04.17 kl. 22:15

Om mig

Bloggkoll har koll på vad som händer i den finlandssvenska bloggankdammen. Funderingar och reflektioner kring allt möjligt bloggrelaterat dyker upp dagligen.

Studerar exakt alla modebloggare till estenom? Finns det verkligen inga män som bloggar? Varför har affiliate-länkarna fullkomligt exploderat? 

Lämna en kommentar eller mejla mig på bloggkoll@hotmail.com

På Facebook finns jag här