Samarbete eller inte samarbete?

Min "kollega" på andra sidan potten, Bloggbevakning, bevakar bl.a. hur de svenska bloggarna väljer att märka sina blogginlägg som innehåller reklam. Så ikväll tänkte Bloggkoll göra det samma. Typ alla österbottniska bloggare hängde igår kväll på vip-kväll i ett nytt köpcentrum och vissa har reklammärkt sina inlägg om kvällen, andra inte

Vilket sätt är rätt då? Bloggkoll tycker att det borde finnas samarbetsstämpel på alla inlägg. För de känns sannerligen som riktigt fullspäckade reklaminlägg.

27.10.2016 kl. 22:40

Vart tar Autre-bloggarna vägen?

Nu när Autre tänker stänga ner sin bloggportal har bloggstallet sakta men säkert börjat flytta på sig och givetvis har Bloggkoll snokat upp alla länkar (det var inte direkt svårt):

Det blir spännande att se vart resterande bloggarna tar vägen. Kanske de finska livsstilssajterna äntligen vågar satsa på en till finlandssvensk bloggerska?

Edit: 

  • Widners finns numera här.
  • Pisasday finns här.
  • Satucecilia tar en bloggpaus, men lovar att om hon återupptar bloggandet finns hon på sin gamla adress här
  • Jannike ska visst finnas på jannikelle.com, men för Bloggkoll fungerar inte ännu domänen utan hon finns här
17.08.2016 kl. 09:27

3 från Autre

Idag återanvänder Bloggkoll ett koncept som förra gången handlade om Sevendays. Men idag är det andra ljud i skällan och fokus ligger på estenomstuderandes egna bloggportal Autre (ja, jag vet att det inte är estenomsstuderandes egna bloggportal, men det känns så eftersom typ 50 % av bloggarna studerar till estenom i Vasa):

  1. Daniela håller redan på med sommardeff men vägrar visa några formbilder. Det verkar som att hon återkommer med bildbevis när solljuset återvänder till Norden.  
  2. Pisasday hör till den kategori av bloggar som jag inte kikar in till varje dag, vilket gör att det ofta finns ett lager med blogginlägg att läsa genom när jag en gång går in dit. Och sånt gillar man ju! Hon bjuder på receptet till en havtornsmoussetårta som ser fantastiskt god ut. Kanske inte superbra om du likt Daniela har inlett sommardeffen men annars måste det ju vara det godaste någonsin. 
  3. Jannike har fyndat sittpuffar och spekulerar i vad oddsen var att hon hittade två likadana vid olika tillfällen. Riktigt låga säger jag! Så jag hoppas att Jannike passar på och köper en skraplott, det verkar som att hon har tur med sig just nu.

Förövrigt verkar det vara superbra att blogga på Autre, för typ alla verkar få pressutskick från Rapunzel (bevis 123 och 4).

01.02.2016 kl. 13:28

Om mig

Bloggkoll har koll på vad som händer i den finlandssvenska bloggankdammen. Funderingar och reflektioner kring allt möjligt bloggrelaterat dyker upp dagligen.

Studerar exakt alla modebloggare till estenom? Finns det verkligen inga män som bloggar? Varför har affiliate-länkarna fullkomligt exploderat? 

Lämna en kommentar eller mejla mig på bloggkoll@hotmail.com

På Facebook finns jag här

Senaste kommentarer

27.04, 22:15Hej då av Lite skrik
06.04, 12:41Hej då av Karolina
03.04, 10:49Hej då av linnea p.
03.04, 08:43Hej då av Daniela
03.04, 00:14Hej då av Sandra