Glamourama

I onsdags startade en ny säsong av Glamourama på svenska TV3. De två tidigare säsongerna fokuserade ju kring Michaela Forni, Petra Tungården och Anna Hibbs. En trio som jag sporadiskt följt under åren via deras bloggar. Nya säsongen innehåller tre nya ansikten: Dasha Girine, Molly Rustas och Wasima Ayad. Jag är visst för gammal för jag läser inte alls dessa svenska bloggar (och dessutom tyckte jag premiäravsnittet var boring). 

Men eftersom det ju ska vara en finlandssvensk tvist på allt hos Bloggkoll så har jag givetvis funderat på vem jag skulle vilja se i Glamourama the finlandssvensk edition. Vad den skulle heta? Fyrklivet. Som i fyrk-livet, inte fyr-klivet. Och vem som skulle delta? Smulan känns självklar för hennes liv verkar glammigt (åtminstone utifrån vad man ser på bloggen). Men sen blir det svårare... Budgetspaning skulle vara den perfekta kandidaten bara hon skulle blogga om något mer glammigt än pengar och billig mat eftersom hon ju är DJ. PrinsessaVanessa har ju onekligen ett namn som skulle passa bra för en webbtv-serie om det härliga livet i Helsingfors. 

Vilken trio skulle ni vilja se i Fyrklivet?

13.05.2016 kl. 12:16

Om mig

Bloggkoll har koll på vad som händer i den finlandssvenska bloggankdammen. Funderingar och reflektioner kring allt möjligt bloggrelaterat dyker upp dagligen.

Studerar exakt alla modebloggare till estenom? Finns det verkligen inga män som bloggar? Varför har affiliate-länkarna fullkomligt exploderat? 

Lämna en kommentar eller mejla mig på bloggkoll@hotmail.com

På Facebook finns jag här

Senaste kommentarer

27.04, 22:15Hej då av Lite skrik
06.04, 12:41Hej då av Karolina
03.04, 10:49Hej då av linnea p.
03.04, 08:43Hej då av Daniela
03.04, 00:14Hej då av Sandra