En lägenhet in, ett hus ut

Anna och hennes sambo har köpt lägenhet i Stockholmsområdet! Kul! Bloggkoll hoppas att trälådan från Svenska Sockerfabriks Aktiebolaget ingår i köpet. Den var sjukt fin. 

Charlotta är på gång med det omvända, hon och henns familj försöker sälja sitt hus. Så fint det ser ut, jag får nästan lust att flytta till Pikis. Jag förstår inte hur någon klarar av att sälja sina hem, när man har städat alla vrån och stylat det inför fotograferingen så blir man väl alldeles kär i hemmet igen? Om jag skulle försöka sälja mitt hem så skulle det säkert sluta med att jag ångrar mig och istället sparar alla stylade bilder i en mapp på datorn som jag får titta på varje gång jag är trött på hur råddigt allt är. 

19.01.2017 kl. 21:53

Annasthlm är tillbaka!

För många år sedan så följde jag annasthlm på en numera nedlagd blogg. Och igår kväll började hon blogga igen! Hurra! Det jag kommer bäst ihåg från förra bloggen var hur Anna och hennes sambo hela tiden letade lägenhet och flyttade så jag fick verkligen en inblick i Stockholms bostadsmarknad, haha! Men nu är de på gång att köpa en lägenhet så jag misstänker att antalet flyttar kommer vara några färre i nya bloggen. Dessutom avslöjades en graviditet igår (grattis!), så antalet babyrelaterade inlägg blir antagligen snäppet fler än i förra bloggen.  

02.11.2016 kl. 08:31

Om mig

Bloggkoll har koll på vad som händer i den finlandssvenska bloggankdammen. Funderingar och reflektioner kring allt möjligt bloggrelaterat dyker upp dagligen.

Studerar exakt alla modebloggare till estenom? Finns det verkligen inga män som bloggar? Varför har affiliate-länkarna fullkomligt exploderat? 

Lämna en kommentar eller mejla mig på bloggkoll@hotmail.com

På Facebook finns jag här

Senaste kommentarer

27.04, 22:15Hej då av Lite skrik
06.04, 12:41Hej då av Karolina
03.04, 10:49Hej då av linnea p.
03.04, 08:43Hej då av Daniela
03.04, 00:14Hej då av Sandra