Bloggare för SFP

Jenna avslöjade redan i december att hon ska ställa upp i kommunalvalet i Esbo, och nu börjar fler bloggare avslöja sina politiska karriärsplaner. Både ZiiO och Sebastian ska ställa upp i kommunalvalet i Jakobstad. Visst verkar det som om SFP har spanat in bloggtoppen.fi när de har raggat nya kandidater?

Bloggkoll är såklart bitter över att jag inte har fått ett enda mejl från SFP där de bönar och ber om att jag ska bli kommunalpolitiker. 

28.02.2017 kl. 07:26

Inne med Egon

Det verkar som om de lite äldre (gubb)namnen börjar bli coola igen. Jag känner liksom ettåringar som heter Ruben och Alfred, namn som jag förknippar med äldre män med rutiga flanellskjortor och hängslen. Nyaste gubbnamnet som är inne verkar vara Egon. Stjärnskottet Pappamonologerna har en bebis med det namnet och Cindys ofödda barn har Egon som arbetsnamn

Så jag tänkte att namnet kanske betyder något väldigt modernt (t.ex. Hoverboard), och att det är därför namnet har blivit poppis idag. Men jag kom fram till att namnet Egon betyder get, kanske inte det mest charmiga och snällaste namnet man kan ge sitt barn... Men det är kanske ändå bättre än att döpa sitt barn till Valross eller Bladlöss?

15.01.2017 kl. 13:32

Pappamonologerna

HBL:s Pappa och Putte-blogg har precis fått sin första konkurrent: den nystartade pappabloggen Pappamonologerna. Förutom en header som är förvillande lik Carola Ekmans (är det Carola? Är det Sebastian?) bjuder bloggen redan nu på en limerick och ett långt inlägg om förra året. Kul med ett nytt ansikte i bloggvärlden!

02.01.2017 kl. 18:31

Om mig

Bloggkoll har koll på vad som händer i den finlandssvenska bloggankdammen. Funderingar och reflektioner kring allt möjligt bloggrelaterat dyker upp dagligen.

Studerar exakt alla modebloggare till estenom? Finns det verkligen inga män som bloggar? Varför har affiliate-länkarna fullkomligt exploderat? 

Lämna en kommentar eller mejla mig på bloggkoll@hotmail.com

På Facebook finns jag här

Senaste kommentarer

27.04, 22:15Hej då av Lite skrik
06.04, 12:41Hej då av Karolina
03.04, 10:49Hej då av linnea p.
03.04, 08:43Hej då av Daniela
03.04, 00:14Hej då av Sandra